Vanzare si montaj seminee si sobe pe combustibil solid

chenduSerile reci de iarna, la gura sobei sau in fata semineului, ne duc cu gandul la … acasa. Si asta este motivul pentru care noi consideram ca un semineu sau o soba sunt de fapt un element central al acelui acasa, in serile de iarna. Dupa o zi lunga de munca, atunci cand ajungi acasa, simplul fapt ca arde focul langa tine si lemnele trosnesc in soba, ne duce cu gandul la acea casa a bunicilor, unde era cald, bine, si ne simteam cu totul in siguranta.

Preferam lucrul in casele la rosu, unde finisarea semineului se poate face odata cu finisarea casei, astfel semineul se incadreaza perfect in atmosfera si design-ul casei.

Fiecare lucrare este conceputa intai la nivel de proiect tridimensional, apoi, dupa aprobarea proiectului se trece la punerea in opera a semineului. Furnizam focare de seminee, de la modelele de baza pana la cele mai pretentioase focare, pe gaz sau peleti.

soba pefocSiguranta caselor clientilor nostri este principala noastra preocupare. Proiectele noastre respecta intocmai cerintele de design ale clientilor, asigurand in acelasi timp distantele optime pana la materialele combustibile, protejand in acest fel bunurile si viata celor pe care ii respectam.